neljapäev, 13. märts 2014

15. päev

Hommik. Kassid.

Millega algab minu hommik?
Näiteks täna tahtsin ma palju magada. Aga naabrite kass (tubane) hakkas vara- vara endale liivakasti peale kraapima. Ikka krööts- krööts- krööts ... no kaua võib!

Siis tuled ise ka juba voodist välja, sügad ennast krööts-krööts-krööts ...ja  paned veekeedukannu sisse. Sellest saab jumalate jook, Nescafe 3in1 Strong.(pole suurem asi muidu, aga reisidel parim)

Paned läpaka käima, teed akna lahti ja vaatad alla linna peale ja üles mäe otsa- ehk fikseerid ilma. Köhatamise peale hakkab all pontu haukuma, siis järjepanu järgmised pontud.

Ilmub naabrikass. Tegelt on kõik kassid  naabrikassid, sest naabreid on palju ja igal oma kass. Igatahes üks kass mul käib, hommikul ja õhtul, istub akna all ja ootab.(aknaalune on naabri lame betoonkatus).  Ootab oma viinerit. Franfurter- viinerit.

Asi on selles, et otsisn poest viinereid ja mulle maitsevad just need viinerid, ostan Eestiski neid. Ja arvasin, et kui on frankfurter, siis on ta ka igal pool frankfurter. Nii see siiski pole. See on nii kõva, murda ei saa, pead noaga saagima ja jumala maitsetu. Siis mõtlesin, et proovin kassi peal. lasin pool viinerit kukkuda alla katusele. Viiner põrkas betoonil oma 5-6 korda, nagu kummipall. Sellest omakorda tekkis mõte, et viinereid võiks katsetada põrkeindeksiga. Mida rohkem põrkab, seda kummim ja maitsetum.

No igatahes põrkas mu kass- sõber koos viineriga, ju temagi oli arusaamatuses, kaua see veel hüppab ja viskus viinerile kõhuli peale. Nii iga hommik ja õhtu, tuleb istub mulle akna alla ja ootab oma viinerit. Poolt viinerit. Paneb selle enda ette ja vaatab üles: kas see on KÕIK?

Üleeile võttis ta oma sõbra ka kaasa, aga siis tegin ma poole viineri veel pooleks . Enam ta sõpra kaasa ei võta. Järelikult kass mõtleb-> 1 veerand+ 1 veerand pole mitte 2 viinerit vaid kokku pool viinerit :)

Muidu, kui kassidel miskit teha pole, põõnavad nad katustel, igal pisikesel lapil oma kass. Igal oma territoorium. Võõrast alast võid läbi minna, aga peremehe nõusolekul. S.t. kui peremehel läheb üks silm lahti, kergitab korraks pead ja põõnab siis edasi- siis on luba olemas.
Üks kass luuras katuse tagant, korra piilus ... peremees märkas seda ja hiilis teiselt poolt katust, seljatagant ja käratas: mis sa siin teed ahh? Küll oli siis lidumist :P

Vot sellised hommikud ja kassilood.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar